AKTUELNO

Odlučio da može da radi šta hoće!

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, ove noći će moći da prati emisiju "Pitanja novinara" u kojoj će predstavnici sedme sile postavljati intrigantna pitanja na koja će zadrugari odgovarati.

Foto: TvPink Printscreen

Urednika portala Pink.rs i novinara Darka Tanasijevića je zanimalo šta Marko Miljković misli o navodima Maje Marinković i Stanije Dobrojević o flertovanju sa njim. On je objasnio da je Maja odlučila da se osveti Luni Đogani zbog konflikta koje su imale u sobi, pa je zato počela da priča o tome.

Tu je došlo do konflikta zbog Maje i Luna i onda je Maja verovatno odlučila da se poigra. Rekla je da sam dao neki signal i tu se stvorila lavina bez potrebe. Do tad je sve bilo normalno. Međutim, zbog tog glupavog konflikta u sobi ona je odlučila da joj se osveti na taj način. Nikakav flert, nikakav pogled nije bio. Kada sam u vezi ja sam strogo posvećen toj devojci, pogled mi jeste išao levo-desno, nisam više pazio. Dao sam sebi za pravo da imam malo manje poštovanja prema Luni, da gledam gde stignem. Imamo pravo da gledam gde stignem - odgovorio je Marko, pa otkrio namere Stanije Dobrojević:
Meni je jasno da se Stanija i te kako takmiči sa Lunom i da je potvrdila priču iz tog razloga - dodao je Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Njegova bišva devojka Luna je u ranije pobegla iz Bele kuće jer nije mogla da sluša o tome.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Miljana samu sebe šokirala kada se pogledala u ogledalo, pa povikala: Stoko debela! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'