AKTUELNO

Zadrugarka smatra da je Maja sujetna i da joj je krivo što je njen bivši nije nazvao devojkom.

Ove noći zadrugari odgovaraju na pitanja predstavnika sedme sile, a tema koja je posebno zaintrigirala javnost jeste raskid Lune Đogani i Marka Miljkovića za crnim stolom.

Kako je Maja Marinković delimično odgovorna za propast veze ovo dvoje zadrugara, voditelj i urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević upitao je Marinkovićevu šta je to primetila u Markovom pogledu dok je on flertovao sa njom.

Foto: TvPink Printscreen

Kakve si to male signale dobijala od Marka Miljkovića? Šta si ti to primetila sa Markove strane - upitao je Darko Maju.
Istina je da je Marko gledao u mene. Bilo mi je neprijatno da o tome pričam za crnim stolom. Da je gledao, jeste gledao. Bio mu je mali osmeh na licu. Ja nisam htela da im upropastim vezu i da ja budem razlog njihovog raskida - ispričala je Marinkovićeva, a onda dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Luna Bili su to pogledi i poluosmeh, ali bilo mi je neprijatno da to komentarišem i bilo mi je glupo da ja budem razlog njihovog raskida. Kada bi se to meni desilo, ja bih znala šta bih radila. Raskinula bih istog trenutka. Da je postojao razlog jeste - rekla je Maja.
Marko te je odmeravao? Šta si to videla u njegovom pogledu - upitao je urednik portala Pink.rs.
Bio je to zavodljiv pogled sa poluosmehom - ispričala je Marinkovićeva, a onda se povodom ovoga oglasila i Stanija Dobrojević koja je bila očevidac ove situacije:
Maja je ta koja je meni skrenula pažnju. Sedele smo tamo kod kazina i gledale u ogledalo. Maja nam je rekla da joj se Marko smeška. Mi smo to primetile. Ljuba je primetila da on gleda u pravcu nas. Ona koja zna da je bilo tih pogleda i osmeha, bila je Marija. Maja je uzvraćala poglede - prokomentarisala je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Marija Kulić koja je takođe bila svedok njihovog flertovanja je želela da prokomentariše i otkrije kakve vibracije postoje između Maje i Marka.

Ona je primetila da je Marko gleda i umesto da joj bude neprijatno, ona je i te kako vrckala i koketirala sa njim. Sujetna je previše, jer je sa njim spavala. On je rekao da oni nisu bili zajedno. On nije mogao da je predstavi kao devojku sa kojom je u vezi. Sve vreme je bila ljubomorna dok je Marko bio sa Lunom. Kad je on gleda, ona se ceri, osmeh do ušiju. Ona je rekla da je bila zaljubljena u njega i pre "Zadruge" - otkrila je Marija Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

STANIJA DOBROJEVIĆ BILA UDATA! Otkrivamo SVE O BRAKU koji je PUKAO posle samo dve godine: Evo zbog čega je rešila da se RAZVEDE (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Marija Kulić

'