AKTUELNO

Evo kako će izgldati današnja igra.

Veliki šef poslao je novo pismo, nakon što se prijavilo 24 dobrovoljca za današnji izazov, a u novom pismo koje je pročitala Suzana Perović ukućani su saznali o kakvom se izazvu radi.

Foto: TV Pink Printscreen

U današnjoj igrici zadrugari će morati da pištoljima na vodu, pokušaju da obore što više loptica, a ovo takmičenje odigrava se ispred kafića "Dubioza". Međutim, to nije sve, a Suzana Perović je pročitala šta još ukućane očekuje.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi zadrugari, vreme je da čujete u kakvoj igri ćete učestvovati kao dobrovoljci. Pre svega vođa će vas dvadeset četvoro podeliti u timove po dvoje, pa ćemo imati 12 grupa. Zatim ćete svi otići ispred "Dubioze", gde je organizovana igra. Boriće se po dve grupe u isto vreme, koje će na znak Velikog šefa pucati pištoljima za novu sa obeleženog mesta u loptice koje su postavljene u flašama. Pobednička je ona ekipa koja sruši što više loptica za tri minuta. Kada se završi prva runda, u drugoj grupi će se oni boriti jedni protiv drugih. Na kraju kada ostanu tri ekipe, vođa ima pravo da vrati jedan tim iz druge runde u igru. Dve pobedničke, od četiri, će učestvovati u finalnoj rundi, a pobednik je onaj koji sruši najviše loptica - glasilo je pismo.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'