AKTUELNO

Totalno rasulo u njihovoj grupi.

Nakon što je Veliki šef poslao ukućanima pismo u okviru kog je navedeo da Rebeka i Pavle moraju da se izjasne oko pesme koje će pevati u subotu veče, kao i da je potrebno da Ša, Dragana i Ljuba promene pesme, usledila je svađa između Miljane i Brendona.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače oni se već nekoliko dana svađaju oko ove teme, a u sve se umešala i Nadežda Biljić, koja je zajedno sa njima u grupi.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo izabrali pesmu, Nadežda je odustala, ne znam zbog čega. Verovatno zbog toga što ne želi da se raspavlja sa mnom i Brendonom. Upozoravam da, ukoliko mi se ovo divlje prase bude unosilo u facu i ometao nastup, gurnuću ga i reći ću da je to deo tačke i neću odgovarati za svoje postupke. Tražim obezbeđenje, da mi ne priđe na tri metra. Iskompleksiran je. Ja sam izabrala pesmu. Tražim obezbeđenje na bini. Neka ga zavežu, neka bude deo scenografije - govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nastupam Miljana! Ne može Brendonovu energiju niko da obuzda na sceni - govorio je Brendon.

Zatim je u svađu ušla i Nadežda, koja je izjavila kako je ona veliki profeisonalac i da je tokom jednog svog nastupa pevala sa kolegom sa kojim nije razgovarala, a da to niko nije primetio. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Branislav Radonić Brendon

#Miljana Kulić

'