AKTUELNO

Perovićka nije znala šta ju je snašlo.

Naredno pitenja koje je ove večeri stiglo na adresu Bele kuće bilo je upućeno Suzani Perović "Sada kad si napokon isterala Mikija po receptu mame Zlate kad planiraš da se useliš u rehab".

Ja njega ne mogu da isteram. Nisam raspoložena, odvratno se osećam, nedostaje mi, ne interesuje me šta se ovde priča. Mnogo mi nedostaje. Ja da se preselim u rehab neću, zamolila sam Lazara da on bude tamo jer se nadam da će se Miki vratiti, to je njegovo mesto. Što se mene tiče, savest mi je čista. Želim da se što pre vrati ovde i da ovo privede kraju kako on zaslužuje i da izađemo u normalan život i da funkcionišemo kao normalan svet. Mi se poznajemo jako dugo, napolju se nikad nismo posvađali. Okolnosti su takve. Ne funkcionišemo onako kako bi trebalo. Ljudi se bolesno vežu ovde. Meni je sve teže i teže, kad je otišao kao da je nestalo pored mene. Ja se osećam odvratno. Želim samo da se on što pre vrati i da uđe u svoj rehab - rekla je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne znam šta je gledaoc mislio, predpostavljam da aludiraš na moju doktorsku disertaciju. Ti gledaoče ne pratiš ovaj rijaliti. Ja sam neko ko je hendlovao između njih dvoje - objasnila je Zlata.
Do sad kad su bila pitanja kad sam davala glupav odgovor "Nemam komentar" to je glupost, svako od nas imam komentar. Mislim da sam se u tom smislu popravila. Nemam amneziju samo sam od juče odsutna - nastavila je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je dokaz da kad se mešaš u vezu ispadaš grbav. Ja sam jedini Mikijev prijatelj u spoljnom svetu i celo vreme sam bio po strani, nisam želeo namerno da neke stvari pričam - konstatovao je Mića.

Zatim su i ostali zadrugari počeli da traže od pevačice da prizna da je ona kriva što Miki Đuričić sada nije u rijalitiju.

Zašto pokušavaš sebe da opravdaš, zašto ne kažeš da ti je krivo što si se posvađala sa njim. Što ne kažeš "Jeste bila je svađa", moraš da nosiš deo krivice - vikala je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Pa krivo mi je što smo se posvađali. Šta vi hoćete više od moje veze - pravdala se Suzana.
Problem je način na koji ti hoćeš da objasniš svoju emociju, ne možeš agresivno sve da predstavljaš - rekla je Zlata.

Foto: TvPink Printscreen

Ustani i reci "Snosim krivicu što je otišao" - urlala je Matora.
Mikija je zabolelo kad je Suzana izabrana za vođu i kad je njega izabrala za omilenog, ti si je pitao da li će Miki biti sa njom biti u hotelu, a ona je odmah rekla "Ne", Miki se osetio poniženo - naveo je Bane Čolak.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ON NIJE NIKAKAV MUŠKARAC, KARMA JE K*ČKA: Aleksandra Subotić u EKSKLUZIVNOJ ISPOVESTI ZA PINK.RS priznala da je 'ZAHVALNA' Davidu što ju je prevario, pa otkrila da između njega i Lazara postoji nešto više od prijateljstva! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'