AKTUELNO

Njihov odnos je sve zateknutiji.

Najverniji gledaoci "Zadruge 2" večeras ponovo dobijaju svojih pet minuta, kada učesnicima najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima mogu da postave pitanja o svim onim situacijama koje su obeležile protekle dane u Beloj kući.

"Zar si toliko jadan da u svakoj svađi sa Aleksandrom moraš nabijati na nos da je njena ćerka živela u tvojoj kući" bilo je naredno pitanje za Davida Dragojevića.

Ja to nikad nisam nabijao na nos - tvrdio je David.

Foto: TvPink Printscreen

Ja to tako doživljavam, prebacivao je mom ocu neke dve hiljade dinara, prebacio je i balon da je kupio - navela je Aleksandra Subotić.
On je rekao da je David rekao da je dete živelo dok njega, da nije imalo šta da jede, da je živnulo kod njega. Ponovio je to mnogo puta - objasnila je Ljuba Pantović.
Meni je bilo ružno kad je on u svađi sa Karađorđem izašao na ova vrata i počeo da vrišti u kameru ujaku da dostavi poruke, da kaže da moje dete nije ni trebalo da bude tamo zato što se ujak bunio protiv toga. Ja to nisam znala, loše sam se osećala na to - zaključila je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ON NIJE NIKAKAV MUŠKARAC, KARMA JE K*ČKA: Aleksandra Subotić u EKSKLUZIVNOJ ISPOVESTI ZA PINK.RS priznala da je 'ZAHVALNA' Davidu što ju je prevario, pa otkrila da između njega i Lazara postoji nešto više od prijateljstva! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'