AKTUELNO

Nikako da se smiri.

Nakon što je David Dragojević otišao da gostuje u emisiji "Amidži šou", Ana Korać napravila je scenu, jer su svi zadrugari okrivili nju za to što je on prvobitno odbio da gostuje u ovoj emisiji.

Ana je nastavila da pravi scene u izolaciji, a Lepi Mića i Lazar Jeremić otišli su kod nje kako bi je utešili.

Foto: TvPink Printscreen

Muka mi je, znam sve korake unapred - rekla je Koraćeva.
Moraš da budeš svesna šta te čeka, svaki put ista priča - naveo je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

U njemu je problem. Mene za sve krive. Ja sam kriva za njihov odnos od pre dve godine, ja sam za sve kriva! Ako kažu gledaoci, kriva sam - ponavljala je Ana.

Mića je izjavio kako je publici interesantno da vidi Davida i njegovu bivšu verenicu Aleksandru Subotić zajedno u emisiji i da ona zbog toga ne treba da se ljuti.

Ako nije hteo trebalo je da kaže "Neću"! A ne sad kao "Neću"... Sad svi kažu "Ana je kriva", a kako ja mogu da utičem na njega. Ja greške ne pravim zbog sebe, da sam ovde sama ne bih imala nijednu jedinu grešku. Dozvolila sam da me ovde pljuju osobe koje napolju ne bi ni prošle pored mene, zbog toga što sam u vezi sa njim - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ISTERALA GA IZ IZOLACIJE! David i Ana na ivici FIZIČKOG OBRAČUNA zbog njegovog gostovanja u emisiji 'Amidži šou'! (VIDEO)

Vi ste izazvali to, niko te nije terao. Zbog toga moraš da odgovaraš. Ako hoćeš da ga podržiš i da staneš iza njega, naj*baćete zajedno - naveo je Mića.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'