AKTUELNO

Nekad je bilo sve idilično.

Nakon što je Lepom Mići otkrila kada je odlučila da preseče komunikaciju sa Aleksandrom Čabarkapom, Aleksandra Subotić govorila je kako je izgledao početak njene veze sa Davidom Dragojevićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj ukućanin prevario je Subotićevu sa Anom Korać pred kamerama "Zadruge 2", a nekada su imali idiličnu vezu u okviru koje su imali i velike planove, međutim sve je to palo u vodu.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle toga, meni kažu: "Hajde, ulazi neki dečko za tebe" i tada ulazi Anđelo i cela ta ekipa i kao: "Dolazi fudbaler iz Amerike". Znaš kakve je on meni priče pričao, znaš koliki je on bio. On je bio krupan, imao je 20 kilograma više nego sada. Preplanuo, beli zubi i meni je na prvi put bio top - govorila je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je progovorio, lađe su mi potonule, ali mi je posle bio simpatičan. Odmah je pukla neka hemija, a to nije bilo na silu - dodala je Subotićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra je zatim počela da priča o životu kod Dragojevića u Veterniku, u blizini Novog Sada, i tom prilikom istakla kako je u prvi mah nije odmah prihvatila Davidova sestra.

Sestra je bila malo... Svi ostali su bli super prema meni. Njegova majka je slična kao ja. On nas je i poredio - izjavila je ova zadrugarka.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'