AKTUELNO

Nekada su bili u odličnim prijateljima.

Nedavno je Stanija Dobrojević završila u suzama zbog Lepog Miće, nakon svađe koju su imali. I ovo je bila jedna od tema tokom večerašnje emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem".

Foto: TV Pink Printscreen

Poznato je da su Stanija i Mića nekada bili dobri prijatelji, međutim došlo je do promena u njihovom odnosu poslednjih nekoliko nedelja. Tokom ovog izlaganja Stanija je govorila kako joj je Mića izigravao prijatelja i da smatra da je Mića ne bi napadao da je tu Vladimir Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Stigli su me ženski problemi. Osećala sam se odbačenom i usamljenom. Jednostavno sam sama ovde. Taj dok i vrt mi baš odgovaraju. Zbog toga sam plakala. Ne želim da opterećujem ljude, ni da pričam o tome. Lakše mi je kada niko ne zna. Ti si lažni prijatelj Mićo! Jeste, baš bi tebi Vladimir verovao. Ti nemaš dušu! Lažove jedan! Prvi mi psuješ majku, a znaš da nemam oca! Mene je pogodilo samo ono što je Marija rekla dok me je branila, da je on ostao tamo, a ti pobegao! Ko zna kako će ovo da ti se vrati sve što govoriš! Pazi da ne dobiješ infarkt - pričala je Stanija Mići.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada ne bih vređao Staniju na taj način, tako da ne želim da mi neko ubacuje te reči u usta. I ja sam izgubio drage ljude. Nećemo o tome. Plakala je jer je nema nigde! To ne rade najveće glumice na svetu! Oca ti nikada nisam pljuvao, ali ti zato pljujem majku! - vikao je Mića.

Zbog čega su plakali ove nedelje pričali su i Savo Perović i Mina Vrbaški, a u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Stanija Dobrojević

'