AKTUELNO

Nije znao šta da odgovori!

Zadrugari će i ovog popodneva imati priliku da se prisete pojedinih situacija iz svog privatnog života, ali i iz najgledanijeg rijalitija koji iz dana u dan obara sve rekorde gledanosti "Zadruge 2".

Voditelj Milan Milošević stigao je u Belu kuću kako bi zajedno sa ukućanima započeo emisiju ,,Uspomene" koju su svi željno iščekivali.

Foto: TvPink Printscreen

Među prvima se na našla Dragana Mitar koja je videla svoje fotografije kad je bila mala, a nije izostavljeno ni kako je izgledala pre nego što je postala učesnica "Zadruge 2". Međutim, ono što joj je pokrenulo emocije bili su momenti koje je provodila sa svojim suprugom i sinom, pa je zbog toga briznula u plač.

Rastužilo me to što sam videla dete, nedostaje mi. Prvi deo je mnogo lep i ono što sam se setila, to su neke stvari od prošle godine. To mi je divno, ovo drugo me ne zanima i ne bih komentarisala - počela je Dragana, a onda se osvrnula na vreme koje je provodila sa Pavlom.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što je šokiralo sve je to što su procurile i slike sa njenim bivšim ljubavnikom Pavlom Jovanovićem, ali i njihovu prisnost otkad je on postao učesnik. Ono što je izazvalo još veći šok je fotografija iz njenog stana sa Pavlom u kojem ona živi sa Sinišom Dragutinovićem.

Ta slika je sa Kopaonika, ravnodušna sam, ne dotiče me i to je to. Što niste iz Novog Pazara pustili slike, imam ih više. Da sam se plašila ne bih ni ulazila ovde, Siniša sve zna. Šta god da se piše, i od gore ima gorih. Nikog nisam ubila, uradila sam sve samoj sebi - rekla je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Ne znam odakle ova fotografija, a što se klipa tiče, ne znam da li je od njenog druga - rekao je Pavle.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Dragana Mitar

'