AKTUELNO

Blogerka ni ne sluti šta joj se sprema!

Sedma sila imala je naredno pitanje takođe za Marka Miljkovića, koji je večeras uzeo veći deo vremena za svoje reči koje je izgovorio tokom prošle nedelje. Naime, Pink.rs portal stupio je u kontakt sa Markovom majkom, Nedeljkom Miljković koja nije podržala vezu Lune Đogani i svog sina, te je novinar želeo da sazna kako bi Marko reagovao u toj situaciji.

Foto: TV Pink Printscreen

To se još nije desilo u životu, sa kakvom god devojkom da sam bio u vezi, moja mama je podržavala to. Nikad nije imala ništa protiv neke devojke. Uvek je išla stavom ako odgovara meni, odgovara i njoj. Ne mogu konkretno da odgovorim na to pitanje, ako sam ja prihvatio Lunu i zadovoljan sa njom, ona treba da bude svesna toga i ne bi trebalo da ima ništa protiv toga. Nikada mi nije rekla nijednu ružnu reč ni o jednoj devojci, ne mogu ni da se zamislim u toj situaciji - odgovorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo bi mi krivo, meni je i te kako bitno mišljenje porodice. Ja sam to pokazala i kada sam čula da navodno moj tata ne odobrava vezu sa Markom. Osećala bih se bezveze kada bih čula to, ali s obzirom na to da mi je njegova majka poslala čestitku za rođendan, danas smo je čitali, nadam se da je sve okej - ispričala je Luna.

PROČITAJTE JOŠ: SAMO UDRI PO LUNI! Đoganijeva saznala da je Marko poručio Brendonu da se svađa sa njom, Miljković NIJE SMEO U OČI DA JE POGLEDA! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'