AKTUELNO

Smatra da je Luna ljubomorna na njega.

Emisija ,,Pitanja novinara" razbuktala je emocije zadrugara i ove noći, nakon što je Marko Miljković morao pred Lunom Đogani da prepriča razgovor sa Branislavom Radonićem Brendonom.

Međutim, urednik Pink.rs portala i novinar, Darko Tanasijević nastavio je sa intrigantnim pitanjima, te je imao još jedno za Brendona. Darka je zanimalo zbog čega on gaji jednu vrstu animoziteta prema blogerki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona mene uopšte ne nervira, već nerviram ja nju. Mrzim histerične devojke, kad počnu tako da se ponašaju, samim time što se tako ponašala juče prema meni, nemam želju da pričam sa njom. Ona je mene pokušavala da uvredi, govori mi da sam nebitan, a i te kako sam joj bitan. Ljubomorna je na mene, bez razloga. Juče sam joj rekao da je ljubomorna i na onaj rulet sto u kazinu, ona treba da se nosi sa svojim problemom, da ne histeriše na mene. Meni Luna ne smeta, ja smetam njoj. Meni je lepo da se družim sa Markom, ali mogu i bez toga. Ne bih voleo da imaju svađe zbog mene. Juče je pokazala šta misli o meni, ja nju ne iritiram - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakva je to posebna veza između vas dvojice, imate neku posebnu konekciju, vama znanu. Šta je to što vas povezuje - upitao je Darko u nastavku Marka i Brendona.
Marko je jedna od retkih osoba, koja mene poštuje kao ličnost. On je meni to pokazao još pre sedam meseci. Zna da mi priđe, dok mi drugi prilaze histerično. Meni razgovori sa njim odgovaraju - govorio je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

On je sumnjivog s*ksualnog opredeljenja, i zato ja ne želim. Mene stvarno ne opterećuje tim njegovim pričama, sve te njegove priče koje mi priča, znam, ponavlja se često. Kod Brendona imam mir u ispijanju kafe. On ne priča sa 90 posto kuće i baš ga briga za to, to mi i odgovara - pričao je Marko.

PROČITAJTE JOŠ: NIJE BIO MUŠKARAC: Petrući žestoko opleo po Davidu, Aleksandra ga posle svega i dalje brani! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'