AKTUELNO

Nastavlja da se pere.

David Dragojević i Aleksandra Subotić imali su tokom večeri zajednički intervju sa voditeljem Ognjenom Amidžićem. Nakon ove situacije Dragojević i Subotićeva uputili su se ka Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandra je odlučila o svom bivšem vereniku da razgovara sa svojom majkom Ljubom Pantović, Marijom Kulić i Zoricom Marković, a nešto kasnije i sa ocem Karađorđem Subotićem, dok je s druge strane David otišao sa Anom Korać u pab.

I David i Ana pričali su o večerašnjem intervjuu, a tom prilikom Dragojević se sve vreme pravdao Koraćevoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Počinje sve smešno da mi bude - izjavio je David.
Šta hoće više - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema ništa od toga što smo pričali. To da je ona to znala i osetila i da bih ja bio s njom do kraja i štitio je, ona je to znala. Ona kao kaže da lažem, okreće stvari sve. Rekao sam da sam prema tebi spustio gard, ali sam rekao da ne bih dozvolio da udari Minu, ona kaže da je mislila da ja nikad ne bih izašao za njom, da sam to rekao - govorio je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitao je kad je to počelo da se gasi, ja sam rekao kad sam se vratio i sve to. Kaže da sam imao s*ks sa njom brz i efikasan. Kaže da ona ulazi u sobu a mi imamo s*ks u krevetu, ja sam joj rekao da tu nismo imali s*ks, baš zbog toga da ona ne bi ispala žrtva, kao što je bilo prošle sezone. Pitao nas Ognjen kakav imamo odnos, ja reko samo za crnim stolom. Ja sam razumeo da je ona ljubomorna i sve, desilo se brzo, probudilo je u meni što je probudilo, to je bilo ono što meni fali - dodao je David.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#David Dragojević

'