AKTUELNO

Družili su se kao deca, a onda su uplovili u vezu.

Ana Korać i njen dečko David Dragojević, koji je sa njom prevario svoju sada već bivšu verenicu Aleksandru Subotić, osamili su se tokom večeri na krevetu u spavaćoj sobi i tom prilikom su razmenjivali nežnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon nekoliko minuta Ana je odlučila da sa Davidom podeli detalje iz svog života i spomenula prvog dečka sa kojim je bila u ljubavnoj vezi.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvi dečko, ja sam bila prvi put zaljubljena tada, od malena smo se družili, igrala sam se sa njim. To mi je ostalo u lepom sećanju. Dolazio je kod mene. Skoro su ga pitali za mene i on je rekao da nikada nikog nije voleo kao mene. Ja sam to preko noći presekla, toliko sam bila povređena da mi se smučio - rekla je Ana, dok je David sve vreme ćutao.

Inače, portal Pink.rs nedavno je pistao o Aninom prvom dečku iz Ivanjice kog je ludo volela i za kojim je godinama patila nakon raskida. Kako on izgleda možete pogledati klikom na ovaj link.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: NE ŽELI VIŠE DA ČUJE ZA NJEGA? Luna Đogani IGNORISALA Marka posle brutalne svađe zbog Brendona! OVO JE KRAJ NJIHOVE VEZE? (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Ana Korać

#David Dragojević

'