AKTUELNO

Bilo je burno tokom njihovog fotografisanja.

Luna Đogani i Marko Miljković žestoko su se posvađali tokom popodneva zbog Branislava Radonića Brendona kada su se uputili ka palati kako bi se fotografisali za jedan portal.

Foto: TV Pink Printscreen

Tom prilikom oni su urlali jedno na drugo, a zatim je Luna donela odluku da se fotografiše bez Marka uz obrazloženje da ne mogu zajedno da se slikaju jer su u svađi. Dok je Luna pozirala, Marko se okrenuo i vratio u kuću.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ima da skačem kada nisi u pravu? Nisi u pravu! Tebi on smeta, ti ga peckaš! Šta ti koji k*rac on smeta? Da li si ti normalna ženo? Praviš mi ovde neke p*derke priče! Jesi li ti normalna? Da neko raspravlja da li sam gej ili nisam. Daj bre Luna, pun mi je k*rac tvojih stvari tih. Smiri se - vikao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je Brendon u pitanju, za tebe nikada nisam u pravu! J*bao te Brendon više! Ustani i budi muškarac! I meni je pun k*rac tebe! Ti si rekao da ti je pun k*rac! Pun mi te je k*rac tih stvari koje radiš! Ti se ližeš sa čovekom koji mene samo provocira. Idem sama da se slikam, marš bre budaletino - rekla je Đoganijeva Marku, pa onda se obratila fotografu: "Neću da se slikam s njim, kraj priče! Neka se slikaju Brendon i on".

Foto: TV Pink Printscreen

Pre ove situacije Luna se žalila Mikiju Đuričiću na Marka i tada je rekla svom cimeru kako joj smeta što je Miljković nikada ne brani kada se žestoko posvađa sa Brendonom i istakla da joj tada Brendon vređa drage ljude iz privatnog života.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Luna Đogani

'