AKTUELNO

Svi su bili šokirani zbog ovoga!

Voditelji radija ,,Amnezija", Bora Santana i Bane Čolak kao i svake srede u svoju emisiju ugoste mnoge zadrugare, a i ovoga puta se Milan Petković našao u ulozi Drveta mudrosti koje je oponašao u originalu.

Oni su upitali Drvo šta misli o vezi Lune Đogani i Marka Miljkovića, a ono je tvrdilo da je Branislav Radonić Brendon glavni krivac za nji hove svađe.

Foto: TvPink Printscreen

Opameti se više i shvati da je karma čudo. Brendon i Marko su sve više prisni, Luna, shvati da tu nema mesta za tebe - reklo je Drvo.

Milan se osvrnuo i na trougao koji čine Aleksandra Subotić, David Dragojević i Ana Korać i poručio zadrugarki nešto što je nasmejalo sve.

Ana, moraš biti mudra i obazriva. Otvori četvoro oči, očigledno je da je Lazar pravi uzrok raskida Davida i Aleksandre. Ti si tu treća osoba i vidi se da stojiš na putu njihovoj sreći. Pusti ih da budu srećni - poručilo je Drvo mudrosti.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, Drvo mudrosti nije ostalo ravnodušno ni prema Rebeki Popović, pa otkrilo da ipak gaji emocije prema Mikiju Đuričiću.

Rebeka, odlično glumiš ucveljenu lepoticu, a vide se emocije prema Mikiju i žao ti je što nisi na Suzaninom mestu. Strast veća prema hrani, a ne prema Petrućiju. Sami ćete shvatiti o čemu se radi - rekao je Milan u ulozi Drveta mudrosti.

Foto: TvPink Printscreen

Detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Milan Petković

'