AKTUELNO

Ni Aleksa nije želeo da ćuti, pa uputio zadrugari niz pogrdnih reči koje niko nije očekivao!

Maja Marinković je jedna od retkih učesnica u Beloj kući koja nije imala ozbiljne sukobe sa zadrugarima, a ove noći u emisiji ,,Pretres nedelje sa Milanom" privukla je veliku pažnju svih kada je od voditelja Milana Miloševića dobila pitanje koje se odnosilo na Zlatu Đurković.

Zlata je neko ko je sa mnom od prvog dana, poštujem je, ali me skoro razočarala. Iznenadila me u par nekih situacija, mislim da ste imali priliku da vidite. Ipak, ja nikad ništa loše nisam rekla o njoj. Koliko je ona meni činila i ja sam njoj - rekla je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekla da smo uzele nekoliko pakovanja maramica, Zlata me posle nekoliko dana opet pitala. Posle toga, ja sam ustala, mene Zlata pita da li je Maja išla kod frizera, što je mene iznerviralo. Rekla sam da mi se njeni postupci ne sviđaju, ona je rekla da je podsećamo na psihijatriju - rekla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Pre njenog pitanja usledio je komentar, šta bi bilo dobro da učini za svoj lakši i brži opstanak. To je istina. To nije ni prvi ni poslednji put. Maja se u trenutku osetila neprijatno i krenuo je buljuk stvari koje ona drži u sebi. Ne mogu da kažem da to može da bude netrpeljivost, razlika u godinama je ogromna. Ali, da su se odnosi između nas dve poremetili, jesu, još pre par meseci. Moje mišljenje se izmenilo zbog njenog ponašanja na globalnom nivou, ne zbog mene. Ona je bila mnogo drugačija u startu, promenila se, zašto, ne znam. Imala sam najbolje namere, mislim da je doživela rijaliti na drugačiji način, ja ne opravdavam to. Maja je ono što je bila na početku i top i super i iskrena. Nije bilo tog javljanja, ustajanja. Maja kad sedne je nešto drugo, ona ima dušu i priča drugačije. A ti, Aleksandra, koliko si se družila sa njom, pa je braniš?!  - rekla je Zlata.
Ne sećam se, kad god smo imale vremena

Izjava Đurkovićeve zaparala je uši svima, a Mina Vrbaški, Lepi Mića i Aleksa Savić napali su je i izgovorili joj niz pogrdnih reči, iako su mnogi potvrdili da ona to nije zaslužila.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je šutnula i Mići i Zlatu! Zlata je nju zamolila za neku posteljinu, a ti si je šutnula, a dala ti je pare za poziv! Ona vrti tri priče u krug! Za Zlatu, moj stav i to je to, dve! - rekao je Aleksa.
Par puta je stiglo pitanje na foru da treba da te bude sramota, da si dno dna - rekao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Ti treba da ideš kod ginekologa! Glupa si, neobrazovana, koristiš reči kad ne treba! - rekla je Mina.
To mi kaže jedna prostitutka - odbrusila joj je Maja.

Kako je izgledao ovaj žestoki napad na Maju, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksa Savić

#Maja Marinković

#Mina Vrbaški

#Zlata Đurković

'