separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

Posle vrele akcije sa Tomom, Nadežda OVO poručila svojoj mami! A onda progovorila o ocu i priznala DA JU JE BILO SRAMOTA DA MU ČESTITA ROĐENDAN! Evo zbog čega! (VIDEO)


Ovo je morala da saopšti svima.


Milionski auditorijum, kao i svi zadrugari imali su priliku da pogledaju vrelu akciju Nadežde Biljić i Tomislava Panića koji su u toaletu transparentno imali seks, iako su bili svesni da će kamere usnimiti svaki njihov pokret.

Međutim, na dan kada je ukućanima pušten klip njihovog seksualnog odnosa, bio je rođendan Nadeždinom ocu kojoj je bilo neprijatno da mu čestita rođendan.

Autor: TvPink Printscreen

Aleksandra Subotić je u emisiji ,,Igra istine" upitala Biljićevu kako se osećala u tim trenucima, a ona je čak imala i poruku za svoju majku.

Da li bi ti bilo krivo kad si ocu čestitala rođendan, a odmah je pušten klip sa Tomom? Da li ti je krivo što si to uradila? - pitala je Aleksandra.

Autor: TvPink Printscreen

Bilo me je sramota, ali se ne kajem. Realno, ja sam žensko dete. Realno, kako? Nije na mestu, ali znam da me roditelji podržavaju. Poručujem mojoj mami da se drži dostojanstveno kao što i jeste i to je to. Pozdrav za Tominu mamu - rekla je Nadežda.

Detaljno o ovom izlaganju, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti