AKTUELNO

Maja i Marijana jedva dočekale da čuju.

Stanija Dobrojević odlučila je da raskrinka bivšu zadrugarku koja je večeras napustila velelepno imanje sa samo 2 procenta glasova podrške. U pitanju je Elvira Ivazović koja je tokom prošle noći, pre izbacivanja, sa Dobrojevićevom pričala o zadrugarima.

Marijanu Zonjić i Maju Marinković zanimalo je šta je Elvira izjavila za njih, te je Stanija jedva dočekala da im to saopšti.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam ušla u raspravu sa njom jedno četiri sata. Svašta je rekla. Rekla je da je katastrofa sa kim se družim, da se ja sa vama ne bih družila. A ja čekam šta će još da kaže. Rekla je da je to dno i da treba sama da sedim u fotelji. Znaš koliko kontradiktornosti. Prevarila me je njena smirenost i staloženost - započela je Stanija.
Ona može da kaže ovako pred svima, ali nasamo ti neće ništa reći - izjavila je Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

Meni rekla da kažem lepo o njoj u intervju da pričam, a ona će me staviti za vođu. Pre nego što je dala izlaganje o meni, prenela mi je šta je rekla o Tamari Đurić. Ja joj kažem: "Tamara zna sa ljudima po kratkom postupku". Stalno je išla na to da je moja zarada nemoralna - ispričala im je Dobrojevićeva.
Izašla je na kapiju i pre nego što je ušla - završila je Marinkovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: UMALO SEBI DA RASTURI BRAK ZBOG DRAGANE MITAR: Ša priznao da nikada ne bi oprostio supruzi PREVARU! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'