AKTUELNO

Ćutao je o svom poslu sve do sada!

Veliki šef obavestio je zadrugare da je otvorena zalagaonica, te se tamo prvi uputio Branislav Radonić Brendon. Poneo je svoj stari sat, koji je, kako je otkrio, zaradio na kruzeru dok je radio u Americi. Iako je njegov posao u prekookanskoj zemlji dovođen u pitanje, šoumen i objasnio i zašto želi da ga se otarasi.

Foto: TvPink Printscreen

Meni ne treba novac, ali imam neki stari sat. Pa sam došao da vidim koliko bi mi novca dali, pa bih ga založio, bez da mi ga vratite. Kupio sam ga na kruzeru, pre 4 godine u Americi. Nosio sam ga sve dok mi nije dosadio. Tada je bio baš interesantan, ali meni nešto nije interesantan. Hteo sam da ga bacim u jezero, ali sam mislio da vidim koliko ću dobiti za njega - ispričao je Brendon na početku.
Šta ti je sa licem, Brendone - upitala ga je radnica u zalagaonici.
Ma ništa, tek sam ustao, pa sam zato naduven. Nego su me iznervirali od ranog jutra. Pa su me iziritirale razne neke pojave, ne volim ljude ujutru. Nebitni su, nego su iritantni ljudi - odgovorio je šoumen.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što je procena sata bila 500 dinara, Brendonu se nije svidela suma novca koju bi dobio za stari sat, te je odlučio da ga ipak baci u jezero.

A ipak ne, radije ću da ga bacim u jezero - na šaljim način odgovorio je Brendon.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LUNA PRVO JUTRO BEZ MARKA: Zagrlila PLIŠANOG MEDU umesto Miljkovića, jedan detalj je svima promakao! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'