AKTUELNO

Zaboravila?

Ove noći voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 2", rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana Korać dobila je pitanje zašto je raskinula sa Markom Markovićem osmog januara, dan nakon što je Aleksandra Subotić bila izbačena, kao i zašto je Davidu Dragojeviću rekla da nikada nije bila u vezi sa ovim bivšim zadrugarom.

Pa rekla sam. Marko odlično zna da mi nismo bili u vezi. Počela sam da se družim sa njim, čisto da vidim da li bi mogli da funkcionišemo. To je bila totalna glupost. Ja i dok smo tu bili, provodili smo maksimalno 15 minuta zajedno. To sa Markom je bila greška - govorila je Ana.
Moram da kažem da je Ana počela mnogo da laže. Nema potrebe da se gubiš kao David. Ono što si uradila, ustani i reci, da bi tebe narod na neki način poštovao. Reci: "Da, dopao mi se David, ušli smo u vezu pre nego što je izašao sa Aleksandrom" - pričala je Marija Kulić Ani.

Foto: TV Pink Printscreen

U sve se umešala i Zorica Marković, a kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku ovog teksta. Inače, Ana Korać bila je u ljubavnoj romansi pred kamerama "Zadruge 2" sa Markom Markovićem pre nego što je uplovila u vezu sa Davidom Dragojevićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#David Dragovejić

'