AKTUELNO

Nije joj bilo svejedno.

Voditelji radija ,,Amenzija" Bane Čolak i Bora Santana napravili opštu pometnju u Beloj kući, a naročito zbog svih dešavanja koja su obeležila prethodnu nedelju.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su ovom prilikom ugostili Milana Petkovića koji je želeo da se predstavi kao astrolog, a koji je dao savet Davidu Dragojeviću da vodi ljubav sa svojom devojkom i to pred bivšom verenicom.

Foto: TvPink Printscreen

Uskrs se bliži, u nedostatku hrane i alkohola dolazi do turbulencija. Divan period za Sanju i Matoru, imaće previše se*sualnih fantazija ovog meseca. Savet za njih: Za bolji užitak ubaciti Lazara kao snimatelja se*a. Ana i David, to je par koji je uzburkao rijaliti. Jako bolan period za njih, biće manje se*sa, a više flerta. Na njega je bacila oko jedna crnka. Savet: Vodi ljubav ispred svoje bivše devojke, jer će jedino tako poverovati da više nisi njen. Ovo je mesec na ruletu, o joj, o joj, za Lunu i Marka, ovo je mesec ljubavi. Savet: Lunči, ne ulazi u konflikt sa Markom, živi u ljubavi - rekao je Milan u ulozi astrologa.

Foto: TvPink Printscreen

Oglasila se i Zorica Marković koja je u ulozi proročice ponovo aludirala na parove u "Zadruzi", pa spomenula i novu ukućanku Elviru Ivazović.

Bunar u koji ja gledam je televizor i to je ogledalo svih zadrugara. Džaba, ti što se zoveš Borivoje, vidim da je ušla neka mala, od te priče nema ništa. Ovaj Čolak, njega čeka... Njega ne čeka niko. On će morati da sačeka da dođe kod mene da zaviri u bunar. Ljubavni parovi su dosadni, ista priča - rekla je Zorica u ulozi proročice.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Milan Petković

'