AKTUELNO

Nije znala kako da reaguje!

Povratak Aleksandre Subotić u najgledanijem rijalitiju stvorio je ogromnu tenziju među zadrugarima, naročito zbog njenog bivšeg dečka Davida Dragojevića koji je odmah nakon raskida sa njom uplovio u vezu sa Anom Korać.

On je gostovao u emisiji radija ,,Amenzije", pa je voditeljima Bori Santani i Banetu Čolaku otkrio kakve su zapravo namere njegove bivše devojke koja čini sve kako bi ga izbacila iz takta.

Foto: TvPink Printscreen

Primećujem da ona mene hoće da gazi. Ja koliko znam ima nekog napolju, ne znam koja je poenta da me gazi. Ona je rekla da sve hoće da reši u rijalitiju, to je znak. Ne mislim da hoće da me vrati, niti može. Hoće da mi se osveti. Iz neke priče, ona želi da bude žrtva. Ovo je rijaliti, svako može da radi šta hoće - počeo je Dragojević.

Dragojević je odgovorio i na pitanje da li se kaje zbog svega sa Aleksandrom, što je nju šokiralo i iznerviralo.

Foto: TvPink Printscreen

Imali smo lepe trenutke, ne kajem se. Jednostavno, sve što ona radi, ovo nije ona. Kajem se zbog nekih stvari što smo radili, ali sve je to bilo i prošlo. Sada smo pokrenuli živote, kad smo bili zajedno ništa nije išlo kako treba. Ja sam njoj i rekao da kad raskinemo, da će napredovati - rekao je David.

Zadrugar je priznao da nema grižu savesti kada razmenjuje nežnosti sa Anom Korać pred Aleksandrom, pa je progovorio o planovima za budućnost.

Foto: TvPink Printscreen

Nije mi neprijatno, nimalo. Ana i ja smo stalno zajedno, niti gledam okolo, niti ogovaram. Pijemo kaficu, pričamo o spoljnom svetu, odmor neki i jedva čekamo da se valjamo u pesku. Što se tiče Aleksandre, zbog ovakvih stvari što radi nemam potrebu da je zovem da pričamo. Ona je već rekla da će sve rešavati za stolom. Tu su svi, tu je i Ana. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Sa Anom želim da odem na odmor, da budemo sami i da se iskuliramo - priznao je David.

Detaljno o ovom razgovoru pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'