AKTUELNO

Prva runda je završena, pobednici su na korak bliži nagradi.

Nakon što je Veliki šef poslao pismo specijalnog zadatka, zadrugari su se podelili u četiri grupe, a potom se uputili ka doku. Tamo su ih čekali prsluci i bezbednosna oprema. Zorica Marković, Snežana Ilić, Karađorđe Subotić i Lepi Mića su kapiteni, koji su navodili svoje ekipe, budući da su imali zadrugari imali jednu prepreku.

Naime, zadrugari koji su se trkali imali su otežavajuću okolnost, jer su im oči bili zavezane, te su kapiteni jedini mogli da ih navode do cilja. Svrha igre bila je da sednu u čamac, naprave krug oko jezera, a onda se vrate na početnu poziciju.

Foto: TvPink Printscreen

Zorice, ti mi samo kaži kad stignem tamo, da skrenem levo - izjavio je David Dragojević svojoj kapitenki, oko planova i strategije.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je Veliki šef dao znak, David Dragojević i Stanija Dobrojević otvorili su trku. Iako su im oči bile prekrivene,  oboje su se pokazali izuzetnu spretnost u slušanju svojih kapitena i orijentaciji. Međutim, u jednom trenutku, Stanija je imala mali peh, jer joj se čamac okrenuo na suprotnu stranu. Prvu trku pobedu je odneo David, a onda su potom nastavili i ostali takmičari.

Foto: TvPink Printscreen

U drugoj trci su se takmičili Aleksandra Subotić i Savo Perović. Subotićeva je pokazala kao i njen bivši verenik David super sposobnosti, dok je Perović zapeo, jer mu se brod zaglavio kod Rajskog ostrva.

PROČITAJTE JOŠ: PLAĆALA SAM MU LETOVANJA I VRAĆALA DUGOVE: Davidova bivša BESNA KAO RIS! Rešila da ga JAVNO RASKRINKA: Tri godine je bio sa mnom samo zbog PARA I INTERESA! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Marija Kulić imala je najveći problem, budući da je grupa Lepog Miće uveliko izgubila, njen kapiten odlučio da se našali sa njom, pa ju je pogrešno navodio. Nakon završene bitke, pobedu je odnela grupa kojoj je kapiten Zorica Marković, sada sledi treća i četrvta grupa, a potom i finale.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'