AKTUELNO

Ne želi da je posluša.

Voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću kako bi se postarao da ''Izbor potrčka'' prođe što mirnije, ali i da bi kasnije sa njima obavio "Pretres nedelje". U toku emisije Marija Kulić je komentarisala odnos Marka Miljkovića i Lune Đogani koji su raskinuli, ali se pomirili vrlo brzo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kulićevoj je paralo ušli kada je čula da je Marko jedva pružio još jednu šansu vezi, ali i to da je ona morala da ga moli da ne raskine sa njom. Marija se postavila kao majka, pa je savetovala Lunu da ne pada toliko nisko i da što pre završi vezu sa njim jer nemaju budućnost.

Je l' priliči tebi tako lepoj da moliš Marka za šansu, da ga moliš da ne raskine. Kad ćeš više da imaš ponos, da se ne blamiraš. Da li ti to sama sebi radiš? Čuješ li ti Milana, on ti pitanjima otvara oči. Narodu je jasno šta Marko radi tebi. Ponižava te. Govori ti da te ne voli dovoljno. Još ga moliš, molim te Luna ja te savetujem kao majka. Budi dostojanstvena jednom u životu - savetovala je Kulićeva Đoganijevu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne mogu Marija, zaljubila sam se mnogo. Dok se sama ne uverim, ja ne mogu tako da te poslušam. Onaj čovek me zeznuo, mene više niko ne može da zezne - govorila je Luna.
Nemoj posle da bude kuku lele, ja ti ovo pričam iskreno - rekla je ona, pa napustila spavaću sobu, a Luna je ostala da razmišlja.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Marija Kulić

'