AKTUELNO

Imao je potrebu da kaže sve što zna o njoj.

Nakon izbora potrčka, tokom kojeg je ovonedeljni vođa Lepi Mića za ovu ulogu odredio Staniju Dobrojević i Marko Miljković, usledio je "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem".

Foto: Zadruga - RTV Pink

Marija Kulić je komentarisala sukob Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković sa Stanijom Dobrojević koja tvrdi da je Sanja prostitutka i da fejkira vezu sa Jovanom.

Nije mi jasno zašto burno reagujete ako to nije tačno. Samo mi to nije jasno. Ako se budete sudili, ljudi će sami da pošalju dokaze. Napadate Staniju - govorila je Marija, a onda je Sanja ustala da kaže šta ima:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam juče gađala Staniju jer laže. Prišla sam joj posle i rekla da joj nikada nisam rekla da je kurva jer nemam potrebu da to radim. Svašta sam čula o njoj. Stanija govori da se peremo preko nje. Nikad joj se nisam obratila u lošem smislu. Smirila sam se kasnije i pevala sam u zatvoru. Smejala sam se - govorila je Sanja.

Potom je ustao Toma Panić koji je priznao da zna da se Sanja bavila modelingom i da poznaje vlasnika agencije. Potom je pitao Staniju i Aleksandru kako one znaju informacije o njoj, ukoliko se i one ne bave istim stvarima.

Foto: TvPink Printscreen

Ona se bavila modelingom. Znam vlasnike agencije, lepo su brinuli o njoj. Mene zanima kako Stanija i Aleksandra znaju sa kim je ona bila, osim ako se ne bave istom stvarima - poentirao je Toma.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Marija Kulić

#Tomislav Panić

'