AKTUELNO

Pale teške reči.

Zadrugari pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama rijalitija "Zadruga 2". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

''Da li smatraš da Stanija pokušava da te ponizi kada ti daje dinarčiće pošto si ulični svirač'' - pitala je Ljuba Milana Petkovića.

Počela je da me proziva sam klošar i ulični svirač i pevač. Ismeva sve ljude koji prose. Pa malo izgled moj. Jedino što sam rekao je to da je niska i da se operisala. Mene bi bilo sramota da tako pričam i bacam pare - govorio je Milan, a onda je Stanija počela da ga vređa:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Šta je klošaru, ne pravi se karijera tako što mene vređaš. Ušao si kao klošar i tako ćeš izaći. Klošaru raspali. Ne spominji mi ime, klošaru - izgovarala je Stanija, dok je Petković pričao:
Svi ti se smeju, čoveče. Mi pošteno radimo ne j*bemo se sa Hefnerom. Sedi dole, hajde pokušaj da se opereš. Hajde pravo lice da ti vidimo. Mahaćeš mi u Sava centru - završio je Milan.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Stanija Dobrojević

'