AKTUELNO

Ne može više da izdrži, pa počela da se preispituje!

Ana Korać nakon suđenja uputila se ka hotelu ,,Zadruga", gde provodi vreme tokom cele nedelje, budući da je od strane vođe, Lepog Miće izabrana za omiljenu osobu.

Međutim, nakon što je ušla, Lepi Mića odmah je na vratima pokrenuo priču koja nedeljama u nazad drma Belu kuću, ali i javnost. Ljubavni odnos Koraćeve i Davida Dragojevića mnogi su osudili, budući da je svoju verenicu, Aleksandru Subotić prevario sa njom. Mića je ponovo skrenuo pažnju svojoj prijateljici, te mu ni ona nije ostala dužna.

Foto: TvPink Printscreen

Četiri meseca pričaju jednu priču i sad ustaju i govore drugu priču. Pa ko koga sad ovde zaj*bava - bila je nervozna Ana.
Šta ti je Miki rekao prošle godine u sobi? Sestro, nisi vredna! Rekao sam ti sto puta, u problemu si! Što je ćutao? Pa zato mu j*bi mater javno - vikao je Lepi Mića na Anu.

Foto: TvPink Printscreen

Šta ja treba njemu sad da zameram? Neka mu zamera bivša devojka! Ja se bavim Davidovom i mojom vezom, oni me ne zanimaju, to što je bilo između njih, nije moja stvar! Ja nemam problem da se borim, znam šta je istina. Neka ga osude zbog toga što se zaljubio u mene i što se volimo! Šta god da lažu, ja ću biti tu da ih poklopim! Ja ne verujem šta slušam! Ženu koja govori da smo mi sve ovo folirati! Oni ne mogu da prihvate da se tako desilo. Sve se odigralo kako je trebalo da se odigra, zar sad ja treba da mozgam šta i kako treba da se desi. Ja sam onda super majstor ako mogu da utičem na sve to - izjasnila se Koraćeva, a potom zastala i gledala u jednu tačku na zidu duže vreme.

PROČITAJTE JOŠ: BURE JEDNO, NE MOŽEŠ DA HODAŠ KOLIKA SI! Marija više nije želela da ćuti Dragani, pa je brutalno iskritikovala nakon ove situacije! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Ana Korać

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Zadruga 2

'