AKTUELNO

Zarad novca su spremni na sve.

Naredni u zalagaonicu je ušao Marko Stolić koji je doneo šešir i flašu, a iza ovih predmeta se krije veoma zanimljiva priča, koja je nasmejala sve zadrugare. On je ovom pričom potkačio Staniju Dobrojević, ali i Baneta Čolaka.

Po mom povrataku u "Zadrugu", ja na autoputu kad tamo Talični Tom i on drži Trivunovu rakiju. Pošto je Stanija raskinula sa Vladimirom, on je rešio da bude sa njom. Stanija u Americi živi sa Taličnim Tomom i na kraju mi jer rekao da čuvam Staniju od Baneta Čolaka i ispio ovu Trivunovu rakiju - ispričao je Stolić, a za ono što je ispričao je dobio samo 50 dinara.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je Nadežda Biljić rešila da založi sat za koji je vezana, jer je to poklon od njene majke, koji je dobila kada joj je bilo veoma teško.

Ja ću da založim ovaj sat što mi je mama kupila kada sam bila u teškom stanju. Mnogo mi je teško jer je ovo poklon od mame - ispričala je sa knedlom u grlu Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

Za sat koji je založila, Nadežda je dobila ponudu od 1000 dinara, na šta je pristala, a kako joj je bio potreban novac, ona je založila i parfem za koji je dobila 440 dinara.

Pročitajte još: NIKO SE TOME NIJE NADAO! Ljuba napravila lutku nalik na Aleksandru, a kada je OVO REKLA, SVI SU SE ŠOKIRALI! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

Foto:

#Zadruga 2

'