AKTUELNO

Sada joj je prelepo.

Nedavno se u rijaliti program "Zadruga 2" vratila Aleksandra Subotić, koju je dečko David Dragojević pred kamerama prevario sa zadrugarkom Anom Korać. Tokom večerašnjeg razgovora sa Zlatom Đurković i Majom Marinković, Aleksandra je otkrila ovoj cimerki kako se više ničemu ne nada kada je odnos sa Davidom u pitanju.

Foto: TvPink Printscreen

Subotićeva je zatim počela da priča Zlati i Maji kako je pronašala savršen stan u Novom Sadu u kom trenutno živi, a onda je istakla da još uvek ne može da veruje koliko joj se život promenio nabolje u poslednjih nekoliko nedelja.

Foto: TvPink Printscreen

Ja tek kada izađem, au Zlato ti nisi ni svesna šta sam ja našla napolju. Veruj mi, znaš ti šta sam ja našla... Bila ja u Novom Sadu, kod ovoga (Davida), vratila se u Kaluđericu, tražim stan, a molim Boga da ga ne nađem. Međutim, išla ja na neki rođendan. Pre rođendana, drugarica, vozač i ja odemo da vidimo taj stan. Sutradan, mene uhvati frka. Ne mogu da zamislim da živim sama. Ja sam otišla, znaš kako je meni bilo lepo u stanu. Ja iz Novog Sada ne bih otišla nema šanse, sad. Za jedan dana sam našla i ženu da mi pomogne za dete - govorila je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidno je na tebi šta si našla. Neka to ostane samo za tebe - pričala je Zlata.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Aleksandra Subotić

'