AKTUELNO

Od ranog jutra počeli da se grle.

Još jedno novo jutro osvanulo je u Beloj kući nakon burne noći posle žurke. Veliki šef odlučio da ovo jutro nastavi u istom stilu kao i prethodne noći, te je zadrugarima priredio pravo energično buđenje.

Foto: TvPink Printscreen

Na ozvučenju su se čuli zvuci elektro muzike, te su zadrugari odmah odreagovali na prve tonove. Kako su se tokom prošle noći dogodile mnoge intrige, novi dan doneće sigurno rasplet mnogih situacija.

Među prvima su otvorili oči Aleksandra Subotić koja je odmah uzela svoj neneser sa šminkom i stala ispred ogledala kako bi se ulepšala. Sa druge strane, Rebeka Popović i Nadežda Biljić koja je bila i više nego raspoložena zbog akcije koju je imala sa Tomom Panićem, ustale su i odmah zaigrale. Njima se pridružio i Milan Petković koji se popeo na krevet i pratio ritam svojim telom.

Foto: TvPink Printscreen

Nadežda se potom uputila ka toaletu, te je u prolazu zastala pored Subotićeve i pozdravila se sa njom toplim zagrljajem.

PROČITAJTE JOŠ: LIK SE DOPISIVAO SAM SA SOBOM! Stanija otkrila kakve joj je poruke slao Ognjen Vranješ, a onda Aleksandra PRIZNALA da se i njoj javljao! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'