AKTUELNO

Bilo je veoma burno!

Marija Kulić nastavila je da iznosi svoje mišljenje o zadatku koji je poslao Veliki šef, a svi zadrugari trebali su da prokomentarišu povratak Aleksandre Subotić. Poznata po oštrom jeziku, Marija je imala oprečne komentare.

PROČITAJTE JOŠ: SKANDALOZNO! David nasrnuo na Aleksandru, pa napravio POTPUNI HAOS U BELOJ KUĆI! Histerisao i urlao, obezbeđenje moralo da reaguje! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Došlo je do velike transformacije, postoji Aleksandra jedan i Aleksandra dva. Aleksandra jedan je bila najgora moguća ženska osoba koja se pojavila, bila je sramota za ženski rod, niko je nije podržavao kao osobu, ali je bilo ljudi koji su podržavali njihovu ljubav. Dobili su zajedničke fanove, jer je David prihvatio njeno dete. Ta njihova veza je bila isključivo radi fanova i rijalitija. U toj vezi je David najviše lagao, jer je koristio nju sve vreme. Aleksandra se u međuvremenu zaljubila u Davida, jer je shvatila da je niko neće kao ženu. Karađorđe jeste čovek koji je iz zatvora i ovo dete je bilo prepušteno ulici i pogrešila je sa tim njenim godinama. Grešku jeste napravila i ne opravdavam to, jer i ja imam ćerku koja je godinu dana starija od Aleksandre, i ne radi te stvari, ali ovo dete nije imao ko da nauči neke stvari - rekla je Marija.
Meni ova priča liči na Kiju, Lunu i Slobu - dobacio je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Moji roditelji ne žive na ulici, ti nisi ta koja može da komentariše moje roditelje. One su bile kod njih - ubacila se Ljuba Pantović.
Na reči Marije Kulić ja mogu samo da kažem da je Aleksandra iskorišćeno dete. Jer je taj čovek išao planski da bi uništio mene, pa mi je uništio dete - odgovorio je Karađorđe Subotić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'