AKTUELNO

Svakom sekundom joj se srce slama sve više i više!

Toma Panić prišao je Aleksandri Subotić nakon emisije u nameri da joj pruži podršku zbog cele situacije koja se desila. Prvo su razgovarali o svemu što je Aleksandrin bivši verenik, David Dragojević, iznosio proteklih nedelja dok ona nije bila u Beloj kući, a onda joj je Toma otkrio šta je David radio sa Anom Korać dok su Subotićeva i on još bili zajedno.

Foto: TvPink Printscreen

On je napravio to da sam ja izgubila honorare, posle toga sam diskvalifikovana i na svu tu moju muku on je mene prevario, rekao mi da izađem iz kuće i šta onda? Sve sam izgubila u sekundi - izjavila je Aleksandra.
Moje mišljenje je da zna da imaš tužbu od 50.000 evra, zna da će ostati do kraja i da će te stvari koje zaradi morati tebi da da. I da dobiju priliku, Ana je rekla da joj se on svideo, on je to video kao priliku, spas po mom mišljenju - uzvratio je Toma.

Foto: TvPink Printscreen

To sam i ja rekla, da i ja tako doživljavam. To dosta ljudi misli, da je on mene prodao, on se odlučio za pare umesto za ljubav. On je mene folirao - ispričala je Subotićeva.
Ne znam kako ne znaš za tu kafu. Ja znam da je on Ani kuvao kafu, preko Ćomija (Miće) još dok ste vi bili zajedno - otkrio joj je Panić.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'