AKTUELNO

Opasno zaratili!

Večeras je, nakon što je Aleksandra Subotić iznela svoje stavove o svim zadrugarima, došlo do svađe između Mikija Đuričića i njegove bivše ljubavne partnerke Nadežde Biljić, koja je nedavno imala intimne odnose sa Tomom Panićem u "Zadruzi 2".

Foto: TV Pink Printscreen

Tom prilikom pale su teške reči između njih, a rasprava je počela nakon što je Miki rekao Nadeždi da se ne meša u njegov odnos sa Suzanom Perović, što je Biljićevu veoma pogodilo.

Završiće se rijaliti, maco! Vratiće se svako u svoj život! Šta, tužba za ovo? Toliko koliko te ne zanimamo Suzana i ja. Jesi našla dečka j*bača - govorio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

A tako? Za ovo: "Završiće se rijaliti", ćeš da dobiješ tužbu! Ovoliku tužbu ćeš da dobiješ - govorila je Nadežda Mikiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon ovoga Miki je sa Suzanom izašao u dvorište i otišao ispred sobe za rehabilitaciju, gde su razgovarali o Nadeždi, ali i o Aleksandri Subotić. Miki je tada govorio Suzani kako ništa loše nije rekao Nadeždi.

Čekaj ženo, kažem: "Vidiš da te ne diramo" i ona kao kaže da se mi kačimo na nju. Ona i ja nikada ne bi došli u sukob, da ti nisi lagala. Nisu je oni ponizili, a ja sam je ponizio i uništio joj život!? Ona samo čeka tako nešto - pričao je Miki Suzani.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Suzana Perović

#Zadruga 2

'