AKTUELNO

Razlika u godinama mu ne predstavlja problem.

Marko Petrušević Petrući nije krio svoje simpatije prema Mariji Kulić od početka najgledanijeg rijalitija "Zadruga 2". Nekoliko puta joj je izjavljivao ljubav i otvoreno pozivao na flert, a Marijinom suprugu, Siniši Kuliću, pretio i pozivao da dođe u rijaliti kako bi se borili za Kulićkinu ljubav.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom sinoćnje emisije "Pitanja novinara", novinarka je pitala Mariju da prokomentariše višemesečne varnice koje se osećaju od strane Petrućija. Marija je tom prilikom izjavila da je pevač nevaspitani alkoholičar koji traži kadar preko žena, na šta je Marko imao zanimljivo priznanje:

Ja sam se samo njoj udvarao kad sam bio trezan. Šta joj fali? Ona ima manjak samopouzdanja, ne znam zašto ne veruje u sebe.

Foto: TvPink Printscreen

Marija je poznata kao učesnica koja ima jasan i čvrst stav na svaku temu, kao i neko ko je oduvek osuđivao nemoral i prevaru. Međutim, do kraja rijalitija ima još puno vremena, a iako je Kulićka izjavila da joj se ništa ne sviđa kod pevača, mora se priznati da fizički dosta podseća na Sinišu iz mlađih dana. Da li će Marija uspeti da odoli Petrućijevim udvaranjima, pratićemo u daljem toku Zadruge.

Foto: Printscreen Instagram

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'