AKTUELNO

Tesna mu koža!

Tokom žurke u kazinu, Nenad Aleksić Ša bio je izrazito nervozan zbog svog braka sa Ivanom Aleksić. Njemu je prišla Zlata Đurković koja je znala o čemu se priča, budući da su svi imali priliku da vide njegovu aferu sa bivšom modelsicom, Draganom Mitar i posavetovala ga je.

Foto: TvPink Printscreen

Pobedi i pokaži ko si, nikako drugačije, ovde postoji limit, ovde se ide dokle ti se kaže. Svaka mala greška je ogromna. Ti pokaži da možeš da budeš jači od svega - bodrila ga je Zlata.

Zlati i Ša su se pridružili i Aleksa Savić koji je samo nemo slušao, dok je Lazar Jeremić podržavao priču koju mu je pričala Đurkovićka.

Neću, bre, ženu da mi diraju i brak! Pustite me u p*čku materinu više! Neću da me spajaju ni sa kim ovde! Neću da mi p*šaju po braku! Ne dam bre, ne dam i tačka, nema tih para! Neću da fejkujem ovde, za razliku od ovih ovde. Ja treba da glumim budalu ovde? Neću bre - vikao je Ša.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SVI SU VRISNULI U GLAS: Zbog pisma Velikog šefa zadrugari nisu mogli da dođu sebi! EVO ŠTA IM JE PRIREDIO! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'