AKTUELNO

Kako li će se nastaviti?

Darko Tanasijević imao je pitanje za Boru Santanu, pa ga je zanimalo da li je očekivao od Lazara Jeremića da ga sa Majom Marinković  ogovaraju po imanju. Naime, poznato je da je Santana imao osećanja prema Marinkovićevoj, ali konstantna peckanja sa njene strane, iritirala su Boru.

Foto: TvPink Printscreen

Sve me je to pogodilo, zato što ovo nije bio prvi put da me ogovara. On je mene masirao, drugarski, nisam očekivao da će takve stvari da radi. Ja sam rekao da se meni Maja sviđa, ona je mene odbila, ali posle kada vidiš da te neko provocira i bocka. Neću da dozvolim da me Lazar sa kojim sam bio dobar, bio mi je drag, da vidim da me tu olajava. Pogodilo me je kao muškarca i naravno da mi je žao - rekao je Bora.
Ne znam kad sam ja njega olajavao, ja sam rekao da Maja ume da pecka. Ništa ja nisam loše rekao, ali i te kako nisam mogao da trpim neke njegove stvari. On kad je sa nekim dobar, prikuplja informacije i onda iskoristi u svađi sve to - odbranio se Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Luna napustila emisiju, pa kroz JECAJE URLALA I PLAKALA NA SAV GLAS: Da nije bilo mene, ne bi bilo ni Kije, ni Slobe! Marko JEDVA prišao da je ZAGRLI! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'