AKTUELNO

Nije mogla da se opravda!

U Beloj kući nastala je žestoka rasprava između Lune Đogani i Zorice Marković kada je u emisiji ,,Pitanja novinara" priznala da bi radije snimila duetsku pesmu sa Kristinom Kockar nego sa Stanijom Dobrojević.

Budući da je poznato da je blogerka bila u emotivnoj vezi sa Kijinim sada već bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem, ona nije osporavala činjenicu da joj je Kockareva draža od Dobrojevićeve. Zoricu je to izbacilo iz takta pa je osula paljbu pred svima i napravila totalni haos u studiju.

Foto: TvPink Printscreen

Đoganijeva je napustila emisiju, a onda je sa svojim dečkom Markom Miljkovićem ušla u raspravu i zamerila mu što je imao komunikaciju sa njom iako zna da ima predrasude.

Ti se ližeš sa njom! Ja ne pričam sa ljudima koji nisu dobri sa tobom! Aplaudiraju joj u studiju, ponižavaju me! Prave od mene nešto što nisam! - vikala je Luna.
Na distanci su i ona i Zorica Marković! Niko nikom nije pružio ruku, morao sam pleh da uzmem - branio se Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Zorica je čula da je blogerka napravila totalni haos u pabu, pa je odlučila da je poseti i ponovo joj ukaže na greške.

Nemoj da me maltretiraš ostavi me na miru! Skloni se od mene - odgurnula ju je Luna.
Luna, ko koga mrzi? Ja tebi sedam meseci reč nisam rekla! Ja sam lepo rekla da si surovo iskrena, što se graniči sa glupošću! Treba da shvatiš da si glupa i da se kanališ, pa pričaš za Kiju! Ja ću se izviniti samo Đoletu i Vesni Đogani! Ti ne znaš šta sam ja doživela zbog tebe - rekla je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Svaka moja reč ti para uši, ti mene mrziš! Staniju ne volim, Kiju ne mrzim! Još si aplauz dobila, svaka ti čast! Šta sam ja tebi uradila u životu, ja sam Kijinu karijeru uvek komentarisala u pozitivnom smislu! Ne mogu da slušam više uvrede od tebe i od Miće, ne mogu više da podnesem to! - rekla je kroz plač blogerka.

Foto: TvPink Printscreen

Ja želim da te komentarišem, ja imam pravo na to! Moje mišljenje je da ne valja Marko! Ne valja Nemanja! Za njim si grebala na kapiji! Brukaš se, devojko! Sama se kanališ! - rekla je Markovićeva.

Kako se ova žestoka rasprava završila, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

#Zorica Marković

'