AKTUELNO

Ne zanima je šta će ko reći.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Foto: TV Pink Printscreen

Razgovor Nadežde Biljić i Zorice Marković večeras su mogli da pogledaju svi, a njih dve su tom prilikom pričale o Tomi Paniću. Biljićeva je u ovom razgovoru rekla da nikada više neće imati intimne odnose pred kamerama, međutim to je porekla. U narednom snimku prikazana je vrela akcija Tome i Nadežde.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam shvatio da imam dva najveća poroka. Alkohol i žene - izjavio je Toma.
A čekaj, sinoć si bio pijan? Sinoć je bio trezan, koliko znam. Napravila sam istu grešku, zapravo ovo nije greška, boli me d*pe. Za razliku od gospodina dotičnog. Ja sam posle prve Zadruge imala samo jednog s*ksualnog partnera. Mene u životu vodi samo trenutak. Neću da se udam, ne želim porodicu i brak, ne želim! Ja sam ta koja kada me zasvrbi hoću ili neću - vikala je Nadežda.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadežda, ti sa Mikijem nisi bila u vezi, spavala si. Nisi bila u vezi sa Banetom, bio je s*ks. Nisi bila u vezi sa Tomom, bio je s*ks. Verovatno je i tebe sramota kada puste klip. Stavi prst na čelo! Smatram da ovo nije lepo - govorila je Marija Kulić Biljićevoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Marija živimo ovde godinu dana, mladi su ljudi - branio je Miki svoju bivšu devojku.

Podsetimo, Nadežda je u prvoj sezoni "Zadruge" imala žestoke ljubavne akcije sa Mikijem Đuričićem. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'