AKTUELNO

Želela je da izbegne stresnu situaciju.

Tokom prethodne noći u Belu kuću ušao je Nenad Sinđelić Gastoz u pratnji svoje koleginice Jasne Milenković Jami kako bi zadrugarima priredili nezaboravan provod. Dolazak pevača je obradovao sve zadrugare, a zbog njegovog prisustva Luna Đogani je bila veoma iznenađena.

Da podsetimo, Luna se sinoć tek uz dozvolu svog dečka Marka Miljkovića javila Gastozu, a evo šta je rekla u radio Amneziji kada su se slegle emocije.

Foto: Pink.rs, E-stock

Ja sam njega dosta ovde prizivala. Naravno da mi je bilo drago da je on došao, kao i zbog svega što je uradio za mene. Što se tiče sinoć, ja sam ga dočekala, pozdravila se sa njim, zagrlio me. Znam da su se Marko i Gastoz zagrlili među prvima. Drago mi je da nema netrpeljivosti. Ja nisam ništa osetila, samo sam želela da se sklonim kako ne bi bilo neprijatnih situacija - objasnila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Između Lune Đogani i Stanije Dobrojević postoji netrpeljivost zbog uvreda, a evo kako blogerka gleda na to.

Primetila sam da između nas postoji netrpeljivost. Što se tiče nje, ja nju ne vidim i ne primećujem - istakla je Luna, a onda se osvrnula na to kako gleda na situaciju da se Stanija nije odvajala od Gastoza:

Foto: TvPink Printscreen

To govori o njoj. Baš joj je sinoć bio zanimljiv da se šeta sa njim. Mogu samo da kažem da bi mu dobro poslužila - rekla je Đoganijeva.
Gastoz bre obrće devojke za noć, pa je tako bilo i sa njom - komentarisala je Stanija.

Pročitajte još: MARIJANA MU JE BILA TRI U JEDNOJ: Lazareva verenica poslala poruku kojom je RAZBESNELA Zonjićevu! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

#Nenad Sinđelić Gastoz

'