AKTUELNO

Ovo ni najmanje nisu očekivali!

U Zadruzi 2 nastala je opšta pometnja kada je mlada blogerka Luna Đogani pred širim auditorijumom otkrila tajnu koju je dugo skrivala i negirala u javnosti. Iako je poznato da je u prethodnoj sezoni Zadruge 1 uplovila u ljubavnu vezu sa tada oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem, a koja se neslavno završila, Đoganijeva je daleko od očiju javnosti utehu pronašla u Nenadu Marinkovću - Gastozu, koga je predstavljala kao svog najboljeg prijatelja.

Foto: Printscreen YouTube/Gasttozz

Međutim, ona je pre nekoliko večeri nakon višemesečne veze sa Markom Miljkovićem koju je ostvarila pred kamerama obelodanila i aferu koju je imala sa Gastozom, pa je priznala da nikada nisu bili emotivno povezani osim strasti koja je bila prisutna u velikoj meri.

Blogerka je tvrdila da će sa njim zauvek prekinuti prijateljstvo zbog svog dečka kome je vidno zasmetalo njihovo ,,drugarstvo", a nije mogla ni da zamisli da će imati priliku da ga sretne upravo večeras!

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Gastoz će zajedno sa svojom koleginicom Jami biti specijalni gosti na žurki koju svakog utorka organizuje Veliki šef, gde će zasigurno dovesti atmosferu do usijanja i uzburkati odnose pojedinih ukućana.

Foto: e-stock Danijel Milutinović, Printscreen Instagram, Pink.rs, Unsplash

Nema sumnje da će nastati opšti haos kada se Gastoz pojavi na vratima, a da li će zbog njegovog prisustva doći do turbulencije u vezi Lune i Marka, preostaje da saznamo večeras. Zato ostanite uz Televiziju Pink vaš omiljeni rijaliti!

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'