AKTUELNO

Voditelj je već počeo sa pretresom!

Voditelj Milan Milošević je ušao u ''Zadrugu 2'' kako bi obavio izbor potrčka i uradio pretres nedelje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tema koju je Milan načeo ticala se današnje podele budžeta koja je prodrmala mnoge odnose, ali i to da li je Stankovićeva iznenađena odlukom da bude vođa.

Matora i ja smo mu pružali podršku. Možda je to način da se oduži. Bilo je problema oko podele budžeta, morala sam tako da uradim - govorila je ona o Vladimiru.

Jedna od zadrugarki koja je zamerila Sanji što je dobila manje para je bila Zorica Marković, potom Marija Kulić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja imam novca ovde, štediša sam po prirodi i čuvam pare za crne dane. Nisam se uvredila ali sam očekivala manju budžet - govorila je Zorica, a onda se požalila Marija Kulić:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam imala novac od pre. U apartmanu su mi ostale, nisam se uvredila. Ovo je Zadruga, ali nedelju dana da ostaviš osobu bez hrane, nema smisla, govorim generalno. Ona se na taj način osvetila, naravno da će da daje najmanji honorar osobi sa kojom nije dobra - govorila je Kulićeva.

Stanija Dobrojević je takođe ostala bez budžeta, ali se nije potresla jer je to očekivana odluke Sanje sa kojom nema odnos. Lepi Mića je na kraju poentirao kada je rekao da nije do novca, već do osoba koji kupuju svima njima.

Foto: TvPink Printscreen

Nije problem u parama, nego ko ide u prodavnicu. Ko dobija malo novca neka se zapita što uvek dobija najmanji budžet - vikao je Mića.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Sanja Stanković

'