AKTUELNO

Okomili su se na nju.

Marija Kulić se vratila u ''Zadrugu 2'' a njen ulazak je prodrmao mnoge jer su svi znali da je ona osoba koja žestoko zauzima stavove, svidelo se to njima ili ne. Zadrugarka je počela miran razgovor sa Milan Petkovićem, a kako je on počeo da je provocira što ju je iznerviralo, pa je osula paljbu po njemu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam ti rekla da si nebitan jer sam ja pre tebe ušla ovde. Ti i ja ne možemo da pričamo ni o čemu jer mene nije ulica vaspitavala. Ne možeš ti da pričaš sa mnom - upozorila je Kulićeva pevača.
Ne možeš ti na mene da ideš. Ja sam dete sa ulice. Praviš mi se pametna ovde. Niko te živ ne voli - govorio je Milan, a onda se umešao Marko Petrušević kada je Marija počela da priča o brukanju porodice.

U raspravu se uključio i Marko Petrušević koji je opomenuo Mariju da je poslednja osoba da treba da priča o vaspitanju deteta zbog samog ponašanja njene ćerke Miljane Kulić.

Šta se ti javljaš, šta ti sve Miljana radi, ne treba da se čuješ živa - govorio je on, a Marija je imala spreman odgovor:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nikada ne može dete da obruka roditelje. Različito je sve. Ona mene ne sluša, nije do mene. Oko tebe su se trudili, ti si obrukao njih, jer su se oni trudili. Mene Miljana nije slušala, ti si ušao ovde da budeš jedan šarplaninac - govorila je Marija, a onda je oplela po Milanu tako što mu je rekla da ljiga od čoveka:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Niko neće da te poštuje ovde, vidiš i sama što pričaju ovde. Ja nikoga nisam obrukala, nisam se folirala. Porodica me poštuje i ponosna je na mene. Ti si dečko ljiga, to kada budu birali, tebe će da izaberu, budi siguran - govorila je Marija samouvereno.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Marija Kulić

#Milan Petković

'