AKTUELNO

Dragana sve pomno slušala!

Dragana Mitar jedna je od kontroverznijih učesnica najgledanijeg rijaliti šou programa "Zadruga 2". Nju je zanimalo kako Miki Đuričić, koji je učestvovao u nekoliko rijalitija, gleda na to ko su pozitivci, a ko negativci u Beloj kući, kao i kako bi ocenio njeno učešće do sada.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: RAZMIŠLJAM DA SKOČIM I DA SE UDAVIM: Luna ne može da DOĐE SEBI nakon što je od Marije čula da je otac NE PODRŽAVA! Sada joj NIŠTA NIJE JASNO (VIDEO)

Miki, ko su bili pozitivci, a ko negativci u "Zadruzi 1", a ko ovde - započela je Dragana.
Moje mišljenje ili kako je to izgledalo napolju - upitao je Đuričić.
Znam da je Kija bila pozitivna, a Luna negativna. Stanija je ovde pozitivna - rekla je bivša Modelsica.

Foto: TvPink Printscreen

Luna je sada pozitivna. Bora ne može biti pozitivan, on je kvaran. Suzana i Zlata su ti napolju negativni likovi. Koliko god vama bilo čudno, Marija Kulić nije negativan lik. Ona iznosi svoje mišljenje, kritikovala je i svoju ćerku, često i pogodi. Ja bih pobio ovde pola kuće zbog Suzane, a ne Marija zbog deteta. Zato ona nije negativan lik - obrazložio je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Nema ovde ni pozitivnih ni negativnih, svi smo mi ovde sr*nje - zaključio je Đuričić, pa se osvrnuo i na učešće Dragane Mitar:
Nije trebalo ovo sa Ša da radiš. Dobro je što ste se povukli kad je đavo odneo šalu, jedino odnos sa njim mogu da ti zamerim.

U video-prilozima koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati detaljnije kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'