AKTUELNO

Blogerki nije bilo svejedno!

Nakon što je po zadatku Velikog šefa prokomentarisala aktuelne sukobe i događaje koji su ostavili utisak na nju, Marija Kulić, koja se sinoć vratila u "Zadrugu", odlučila je da prokomentariše svakog zadrugara pojedinačno.

Foto: TvPink Printscreen

Marija je počela da redom priča o zadrugarima i na svakom se kratko zadržala. Najviše je od ukućana pohvalila Staniju Dobrojević i Branisalava Radonića Brendona, koje smatra odličnim solo igračima..

Foto: TvPink Printscreen

Za nekoliko zadrugara je imala veoma zanimljive komentare. Zorici Marković je rekla da je primetila dvoličnost kod nje, naročito u odnosu sa Jovanom Tomić Matorom. Sanju Stanković je optužila da voli samo muškarce i da je u vezi sa Jovanom samo zbog honorara. Za Davida Dragojevića je rekla da smatra da je striper u gej klubovima u Americi i da ima intimne odnose sa starijim ženama za novac. Mikiju Đuričiću je rekla da po svaku cenu brani Suzanu Perović, iako zna da ona laže, ali da više nije zaljubljen u nju kao pre.

Foto: TvPink Printscreen

Za ljubavni par Lunu Đogani i Marka Miljkovića je prokomentarisala sledeće:

Smatram da je Marko u vezi sa Lunom iz koristi, samo da bi stigao do Škode. Majka je podržava, a otac ne. U ovom slučaju slažem se sa Gagijem, ni ja nisam za njihovu vezu - rekla je Kulićka, i ostavila Lunu u šoku, pošto blogerka za ovu informaciju nije znala.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati detaljnije kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Zadruga 2

'