AKTUELNO

Ovo ga je pogodilo.

Zorica Marković i Pavle Jovanović poslednjih nekoliko dana imali su žestoke sukobe sa Sanjom Stanković i Jovanom Tomić Matorom, nakon što su izneli tvrdnje da se Sanja bavila prostitucijom pre veze sa Matorom.

Foto: TV Pink Printscreen

Pavle je pre izbacivanja pričao sa voditeljem Milanom Miloševićem i u intervjuu istakao kako je čuo da Sanju prate ove glasine. Tokom noći Pavle je razgovarao o svemu sa Zoricom kojoj je detaljno prepričao intervju koji je obavljen sa njim i ispričao šta zamera Jovani Tomić Matoroj koju poznaje godinama.

Foto: TvPink Printscreen

Tada kada je ustala i rekla: "Nemoj da te us*rem i Sanju si ogovarao", ja nikada nisam ogovarao! Pitao me je Milan ko se po meni bavi još time isto i ja sam mu rekao da stvarno ne znam nikoga. Za Maju nikada nisam čuo da se bavila. Ja sam rekao i da za Anu nikada nisam čuo u životu tu - pričao je Pavle i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Anu znam desetak godina. Nikada mi niko nije rekao da je spavao sa njom. Ako smo ti i ja dobri, ne možeš da kažeš da ćeš da mi se us*reš u život! Da mi je to rekao neko ovde od njih, pa i okej. Isto, za Draganu pričaš sve najgore i najstrašnije, a liže se sa njom - govorio je Pavle o Matoroj.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Pavle Jovanović

'