AKTUELNO

Bili su iskreni do srži.

Učesnici "Zadruge 2" večeras odgovaraju na pitanja novinara. Burne nedelje su iza nas, pa pripadnici sedme sile i te kako imaju materijal koji će razjasniti večeras postavljanjem pitanja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sledeće pitanje je postavljeno za Marka Miljkovića, a sedmu silu je zanimalo da joj Marko otkrije njegovo negodovanje kada je Luna Đogani rekla da bi htela da se uda za njega.

Ne dolazi mi to do mozga. Dva meseca smo zajedno. Ona je rekla da je to šala. Zna ona da kaže neke stvari. Možda je na taj način htela da kaže da me voli. Ne znači da se to neće dogoditi, što da ne, ali mora da prođe neko vreme. Treba da se upoznamo do srži, da budemo spremni na to. Lupiću, hajde neka bude to godinu dana - priznao je Miljković.

Luna je takođe dobila priliku da komentariše sve što je Marko rekao pre nje. Ona je priznala da je to rekla u afektu, jer je on iznenadio na više načina koji joj prijaju. Shodno tome je izjavila da vidi sebe pored Marka ukoliko dođe vreme za udaju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam videla njegovu reakciju. On mi je napisao neke poruke i toliko mi je to sve slatko, tada sam rekla da ću se od ljubavi udati za njega. Kada bi sad birala sa kim ću se udati, to bi bio Marko, bio bi super muž - rekla je Luna iskreno.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'