AKTUELNO

Dobio je više glasova!

Ovoga petka u najgledanijem rijaliti šou programa "Zadruga 2" dogodile su se nominacije. Ukućani su morali da biraju koga će od potrčaka poslati u zatvor i borbu za opstanak, a koga sigurno sačuvati još nedelju dana na velelepnom imanju. Podsetimo, Miki Đuričić je direktno nominovan zbog napada na Tomu Panića.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Milan Milošević obavestio je zadrugare da će prvo birati između potrčaka ovonedeljnog vođe Davida Dragojevića, Ljube Pantović i Branislava Radonića Brendona. Podsećamo da je i vođa Odbačenih, Lepi Mića, imao svoja dva potrčka - Doroteu Jovanović i Draganu Mitar.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NAŠE PRIJATELJSTVO JE PUKLO ZBOG NJE: Toma priznao da se sa Miljkovićem ne druži zbog Lune, pa progovorio o PAROVIMA U ZADRUZI! (VIDEO)

Brendon se u toku glasanja sukobio sa nekoliko zadrugara koji su ga vređali, govorili mu da im je iritantan i dovodili u pitanje njegovu seksualnu orijentaciju. Najžešće rasprave bile su sa Zlatom Đurković, Borom Santanom, Markom Petruševićem Petrućijem i Lunom Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Najveći šok se dogodio kada je Karađorđe Subotić odlučio da, na iznenađenje svih zadrugara, sačuva svoju bivšu ženu Ljubu, sa kojom je u neprekidnim sukobima, i nominuje Brendona. Ovo je dovelo ukućane do euforije, te su uz povike počeli da aplaudiraju Subotiću.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj je obavestio zadrugare da je većinom glasova odlučeno da Brendon bude nominovan, kao i da im sledi drugi krug nominacija, gde će odlučivati između Dorotee i Dragane.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'