AKTUELNO

Popovićevoj nije bilo svejedno.

Odnos Rebeke Popović i Marka Petruševića Petrućija je tokom prethodnih dana zahladneo zbog njegovog zbližavanja sa Marijanom Zonjić. Naime, Petrući je flertovao sa pevačicom, a potom priznao da se samo zabavljao, a da gaji emocije prema novinarki.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog ovoga je Popovićeva pobesnela, a tokom nove emisije radija Amnezija, Bane Čolak i Bora Santana su pročitali tekst poruke koju je navodno napisala Petrućijeva devojka sa kojom je bio u vezi neposredno pred ulazak u Belu kuću.

Rebeka, nadam se da ti je jasno i da si shvatila kako je bilo meni kada si se ti muvala sa njim. Bledolika ide uz njega i njemu nema leka. Povuci se i vidimo se na kafi kada izađeš. Tamara - pričao je voditelj.

Foto: TvPink Printscreen

Dok je ovo slušala Rebeka nije joj nimalo bilo prijatno, pa se šetala po Beloj kući i rekla da mora da zapali cigaretu. Ništa drugačijeg raspoloženja nije bio ni Petrući koji je odlučio da pliva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitjate još: ANA KORAĆ TRUDNA? Zadrugarka se požalila Davidu da joj je muka, a kad mu je ovo priznala on je obasipao poljupcima! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'