AKTUELNO

Nije očekivala ovo!

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DUPLO ĆU TI VRATITI: Matora NAJAVILA RAT Zorici zbog provokacija koje je uputila njenoj devojci! (VIDEO)

Zadrugarima je pušten klip u kome Marijana Zonjić i Stanija Dobrojević pričaju o tome kako je Marko Petrušević Petrući poljubio Zonjićevu. Pevač je ustao da prokomentariše:

Koliko se sećam, meni je rekla da je nisam poljubio. Ispao sam debil. Nastavio bih priču sa Marijanom, ne sa Rebekom - rekao je Petrući.
Ja bih volela da ustane sad Aleksa i pomogne mu da se odbrani i izvuče iz ove priče. Meni je smešno. Ja sam se igrala jer mi je bilo dosadno - dodala je Zonjićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Odmah je pušten i sledeći klip u kome pevač i pevačica flertuju, što je Petrućijevu bivšu devojku Rebeku Popović šokiralo.

Foto: TvPink Printscreen

Petrući je dao sve od sebe da se opravda, ali Popovićevoj su neke stvari bile kristalno jasne.

Ja sam rekao da mi se Marijana dopada i da bih nastavio sa njom - izgovorio je pevač.
Meni je ovo dosadilo, slobodno budi sa Rebekom, ja ću vas gledati i uživati - dobacila mu je Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

Rebeka je bila surovo iskrena, pa otkrila da poznavajući Marka ipak smatra da između njega i Marijane postoje simpatije, pa se dotakla teme o Mikiju Đuričiću.

Vidim da se simpatišu, pričaju šašavo, izgleda da imaju neki odnos koji ne liči na drugarski - prokomentarisala je Rebeka, pa prokomentarisala dobačen komentar da je Miki Đuričić ipak čovek njenog života:
Ja ne volim ljude koji ispoljavaju agresiju i generalno su ja, pa ja. Za druženje mi je okej, ali za ljubav ne.

Miki Đuričić je na to dodao da je on za to da Rebeka oprosti Petrućiju i da se pomire.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink! M.P.

#Zadruga 2

'